Arcticoat® Keramisk lackbehandling

Arcticoat® är det senaste i generationen av lackskydd, som är en tvåkomponentsbehandling.

Att skydda sin bil direkt från leverans blir allt viktigare. Vår miljö blir allt mer påfrestande och bilarnas klarlack tunnare. För att undvika onödigt slitage och för tidigt åldrande har vi tagit fram ett koncept för att så tidigt som möjligt skydda din bils ytskikt.

Vår keramiska coating skyddar din bil från de utvändiga påfrestningar din bil stöter på samtidigt som den minimerar insats och miljöpåverkan när du underhåller bilen och ger den en längre livscykel och ett högre värde för dig som brukar den.

Vi har sedan keramiska skydd lanserades följt utvecklingen och tagit fram en behandling som på ett säkert sätt uppfyller de krav som ställs för att skydda din bil mot dagens påfrestningar.

En sol

Arcticoat är ett avancerat Si02-baserat skyddskoncept som vi hela tiden håller uppdaterat allt eftersom tekniken utvecklas. Detta för att bilen ska bli enkel att rengöra under så lång tid som möjligt.

Arcticoat är en helhetslösning för bilens lack och plastdetaljer, vi polerar lacken och därefter läggs en keramisk coating i två steg som efter härdning skyddar din bil mot de påfrestningar bilen möter dagligen.

Vad ingår?

Polering Polish innan skyddet appliceras för att grantera en ren yta ingår, vid kraftig repiga bilar rekomenderas polering i flera steg

Stenskott Har du stenskott? Köp lackstift hos din märkesåterförsäljare och medtag det vid behanding så lägger vi igen upp till 8 stenskott kostnadsfritt.

Vad kostar det? Priser från 5900:-, kontakta oss för pris på just din bil.

Hur lång tid tar det? Vi behöver din bil minst 2 dagar vid en behandling.

Garantibevis Efter behandling får du ett Garantibevis som intygar att din bil är behandlad med Arcticoat®

Tilläggstjänster

Windshield Coating Behandling av bilens vindruta, 595:-

Wheelcoat Behandling av bilens fälgar (4st) Från 1195:-

 

Referensbilder hittar du här

365

365

365

365

365