BIGBOI BLOWR PRO

  • 5 499 kr
Artikelnummer: 475962
Leverantör: BIGBOI
Dela

Nu har Australien verkligen utvecklat en fantastisk produkt. En produkt som är revolutionerande inom bilvård. Med två motorer på totalt 3200 watt, filtrerad och uppvärmd luft, flexibel slang och tyst, är denna produkt helt överlägsen allt annat på marknaden. På Bigboi BlowR-serien sitter en helt ny standard för säker och effektiv biltorkning.


Så vem är det här för?

Eftersom maskinen är så kraftfull kommer många att tro att det här är en maskin exklusivt för den professionella marknaden.

 Men faktum är att det här är en maskin som är för alla som vill minska tiden du behöver för att tvätta och torka en bil, samtidigt som risken för att du skadar lacken elimineras helt nr du torkar med en BigBoi. Så oavsett om du är professionell, bilentusiast eller helt enkelt bryr dig om din bil, så är Bigboi BlowR den perfekta lösningen. 

Med kraften från Bigboi BlowR PRO är den här maskinen lämplig för alla torkningsområden och för alla fordon. Bil, lastbil, husbil, skåpbil och mycket mer. Detta är den mest mångsidiga lufttorkaren på marknaden.


Viktiga punkter


Sparar tid genom lufttorkning som tar mindre tid (och är effektivare) än handdukstorkning.

Låg ljudnivå jämfört med andra sätt att torka tex med tryckluft

Filtrerad och uppvärmd luft som säkerställer att luften som träffar bilen är helt ren

Flexibel slang av industriell kvalitet

Säker på alla ytor utan risk för repor

2st 1600 watt motorer med filtrerad och uppvärmd luft

Integrerade hjul som gör det enkelt att dra den på golvet


>